Sada je: sri svi 23, 2018 4:16 am.

Poštovanje, da bi se mogao/la registrirati, moraš se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini/ce] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Admini/ce će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post što će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavaj obavijestiti Admine/ice o postojanju istog/ih].

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činitelja/ice] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadržajem.

Svi podatci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, Admina/ica i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Admini/ce ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavaš sadržaj foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Tvoja e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz tvoj korisnički račun.

Klikom na "Slažem se..." potvrđuješ da se slažeš sa svim gore navedenim kao i da ćeš se istog pridržavati.
Ova pravila se mogu mjenjati i dopunjivati bilo kada i u bilo koje vrijeme.

tkoprekrši pravila Foruma (Ovdje postavljena opća pravila i naravnoposebna pravila podforuma) admin ga može kazniti opomenim ili banom.


1. Korisnički računi, upozorenja i baniranja

1.1 Svaki korisnik može napraviti jedan acc na forumu,ako ima više računa to je multi i kažnjava se banom.

2. Ponašanje na Forumu

2.1Postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog,moralno opasnog i uvredljivog sadržaja su zabranjeni na cijelom forumu.

2.2.Nije dozvoljeno postanje "key"-eva, "hack"-ova, "crack"-ova ili drugogmaterijala ilegalne prirode, uključujući ilegalne stranice za downloadi "warez". Rasprava o takvim stranicama će rezultirati upozorenjem ilibanom.Također je zabranjeno psovanje i vređanje ostalih članova foruma.


2.3 Potpisi to jest sigovi nesmiju prelaziti sljedeće mjere
visina: 150 px
širina: 400 px
45 kb
I jedna slika po potpisu.


2.4 Slike se modu dodati postu ali ne smiju premašivati slijedeće mjere:
visina: 400 px
širina: 400 px
i veličina ne smije biti veča od 100 kb za svaku sliku,dozvoljeno je stavljane man 10 slika po postu.

2.5 Lažno predstavljanje kao člana Teama (Ime, Avatar, Potpis) može biti razlog za Upozorenje a u ekstremnim slučajevima i ban.


2.6 Posthunting (postanje samo da bi se postigao veči broj postova) je razlog za Upozorenje ili za ban.

2.7 Nije dozvoljeno postanje za banirane korisnike. Ukoliko to budete radili, dobit ćete Upozorenje ili ban.


3. Važno

Slijedeče teme moraju biti raspravljene sa Administratorima Foruma:
- Banovi zbog potpisa (Signature Bans)
- Zahtjevi za ukidanje bana (MSN; ICQ; IRC or email)
- Promjene imena Korisnika
- Žalbe na SuperModeratore (u vezi Moderatora, prvo se obratite SuperModeratorima)